De Amsterdam School of Real Estate (ASRE) is academisch partner van de Vastgoedmarkt Young Talent Award. Deze Young Talent Award dient als stimulans voor jongere vastgoedprofessionals om hun carrière verder vorm te geven. Sinds 2014 reikt de ASRE een waardecheque uit aan de winnaar om zo bij te dragen aan het verder uitbouwen van zijn of haar carrière.

Na een slotdebat tijdens het Nationaal Vastgoeddiner in Rotterdam op 17 november 2021 wordt de winnaar van de Young Talent Award gekozen. Algemeen directeur Leo Uittenbogaard van de ASRE reikt daar de waardecheque uit. “De vernieuwing van het vak komt van jonge professionals die de ruimte krijgen om zich verder te ontwikkelen en de kans krijgen om vorm te geven aan hun ideeën", zegt Uittenbogaard. "Het zit in het DNA van de ASRE om dat te faciliteren met inhoudelijke bagage.”


Met het winnen van de Young Talent Award heeft het jonge vastgoedtalent recht op:

  • Een persoonlijk adviesgesprek met de ASRE-studieadviseur over een passende vervolgopleiding.
  • Het kosteloos volgen van een MSRE-deelopleiding of een Executive Education-opleiding
  • Na de prijsuitreiking in november bepalen de winnaar van de Young Talent Award en de studieadviseur wanneer de gekozen opleiding wordt gevolgd (start opleiding in elk geval binnen een jaar na de uitreiking).

Academische vastgoedopleidingen

De Amsterdam School of Real Estate is hét academisch instituut voor vastgoedkunde. De ASRE is een ontmoetingsplek aan het IJ in Amsterdam waar vakgenoten elkaar treffen en kennis uitwisselen in één van de vastgoedopleidingen. De ASRE is een onderzoeksinstituut dat vragen analyseert en oplossingen zoekt voor interdisciplinaire vraagstukken. De ASRE is een centrum van kennis en kunde dat al ruim dertig jaar vooroploopt in de wereld van het vastgoed, mensen inspireert die daardoor nieuwe wegen bewandelen.

Het doel van de ASRE is om het vakgebied van de vastgoedkunde te professionaliseren. We blijven daarom altijd op zoek naar de beste methoden om optimaal kennis over te dragen. We doen dit samen met de beste docenten uit het vakgebied. Onze studenten stimuleren ons hierbij. Zij stellen de vragen die nu leven in het werkveld. Onze research fellows en hoogleraren onderzoeken deze vragen en publiceren de resultaten onder de noemer ASRE paperreeks. Deze bevindingen worden weer opgepakt in ons onderwijs.
>> ga naar www.asre.nl

         

Bezoekadres ASRE & Vastgoedbibliotheek

Huys Azië
Jollemanhof 5
1019 GW Amsterdam

Tel: +31 20 6681129
E-mail: info@asre.nl