De Amsterdam School of Real Estate (ASRE) is academic partner van de Vastgoedmarkt Young Talent Award. Deze Young Talent Award dient als stimulans voor jongere vastgoedprofessionals om hun carrière verder vorm te geven. Sinds 2014 reikt de ASRE een waardecheque uit aan de winnaar om zo bij te dragen aan het verder uitbouwen van zijn of haar carrière.

Ieder jaar wordt op de Provada na afloop van het slotdebat de Young Talent Award winnaar gekozen.
Leo Uittenbogaard, algemeen directeur ASRE, reikt de waardecheque dan uit. Hij zegt over deze prijs het volgende: “De vernieuwing van het vak komt van jonge professionals die de ruimte krijgen om zich verder te ontwikkelen en de kans krijgen om vorm te geven aan hun ideeën. Het zit in het DNA van de ASRE om dat te faciliteren met inhoudelijke bagage.”

Na het winnen van de Young Talent Award heeft de jonge vastgoedprofessional recht op:

  • Een gesprek met de ASRE studieadviseur om van gedachten te wisselen over een passende vervolgopleiding.
  • Het volgen van een MSRE deelopleiding of een korte ASRE opleiding.
  • Na de prijsuitreiking in november spreken de winnaar van de Young Talent Award en de studieadviseur in een persoonlijk gesprek af wanneer de gekozen opleiding gevolgd wordt (start opleiding in ieder geval binnen een jaar na de uitreiking).

Over de Amsterdam School of Real Estate

De Amsterdam School of Real Estate is hét academisch instituut voor vastgoedkunde. ASRE is een ontmoetingsplek aan het IJ in Amsterdam waar vakgenoten elkaar treffen en kennis uitwisselen in één van de vastgoedopleidingen. ASRE is een onderzoeksinstituut dat vragen analyseert en oplossingen zoekt voor interdisciplinaire vraagstukken. ASRE is een centrum van kennis en kunde dat al bijna 30 jaar voorop loopt in de wereld van het vastgoed, mensen inspireert en nieuwe wegen bewandelt.

Het doel van de ASRE is om het vakgebied van de vastgoedkunde te professionaliseren. We blijven daarom altijd op zoek naar de beste methoden om optimaal kennis over te dragen. We doen dit samen met de beste docenten uit het vakgebied. Onze studenten stimuleren ons hierbij. Zij stellen de vragen die nu leven in het werkveld. Onze research fellows en hoogleraren onderzoeken deze vragen en publiceren de resultaten onder de noemer ASRE paperreeks. Deze bevindingen worden weer opgepakt in ons onderwijs.
>> ga naar www.asre.nl

           

Bezoekadres ASRE & Vastgoedbibliotheek

Huys Azië
Jollemanhof 5
1019 GW Amsterdam

Tel: +31 20 6681129
E-mail: info@asre.nl