Funda in business is de partner van de Vastgoedmarkt Young Talent Award.

Met de funda in business / Vastgoedmarkt Young Talent Award willen we jong talent een podium bieden. Een generatie die is opgegroeid met smartphones, tablets, laptops, social media en platforms: zij zien het belang van delen, gemeenschappelijkheid en van transparantie. Dat is precies waar funda in business voor staat.

Jan Werkman (commercieel directeur van funda en jurylid van de Young Talent Award): “Wij willen graag naar talentvolle jonge professionals luisteren en horen hoe zij naar de uitdagingen en kansen van de toekomst kijken. Ook dat maakt de verkiezing voor Young Talent voor ons zo waardevol.”

Over funda in business

Funda in business is één van de platforms van funda en specifiek voor de commerciële vastgoedmarkt. Met meer dan 800.000 bezoeken per maand, zijn we online marktleider in het aanbieden, zoeken en vinden van commercieel vastgoed. Of het nu gaat om kantoren, bedrijfsruimte, winkelpanden of logistieke objecten: op funda in business bieden we een compleet en divers aanbod dankzij het grote netwerk van aangesloten vastgoedadviseurs.

Onze sterke positie als betrouwbaar en actueel platform willen we verder uitbreiden. Dit willen we doen door onze gebruikers tools en toepassingen te bieden, die inzicht in de markt geven. Funda in business wil van elke professional een slimme dealmaker maken!

www.fundainbusiness.nl

Funda Real Estate B.V.
Huys Europa
Piet Heinkade 167-173
1019 GM Amsterdam