Wie is het grootste vastgoedtalent?

 

Vastgoedmarkt organiseert voor het twaalfde jaar de funda in business / Vastgoedmarkt Young Talent Award. Wie wordt in 2019 verkozen tot het grootste vastgoedtalent?

Kandidaten moeten over tenminste vijf jaar relevante werkervaring beschikken en jonger zijn dan 37 jaar. De winnaar van de Young Talent Award 2019 ontvangt naast een award een opleidingscheque voor Executive Education ter beschikking gesteld door de Amsterdam School of Real Estate (ASRE).

Welke vijf kandidaten strijden om de titel?

Lars van Engelen (33) - Projectdirecteur Snippe Projecten

 

 

 

 

Sjoerd Groen (30) - Partner abcnova

 

 

 

 

 

David Menkveld (31) - Senior consultant Corporate Real Estate Solutions Colliers International

 

 

 

 

Lieske van Pelt (29) - Asset manager Retail CBRE Global Investors 

 

 

 

 

Niraj Sewraj (31) - Stadsontwikkelaar BPD Europe

 

 

 

 

 

Meer informatie over de kandidaten >

 

De vijf kandidaten zullen een blog schrijven, een vlog maken en een stelling formuleren tot de eerste debatronde tijdens de alumni avond van de ASRE, donderdagavond 11 april bij ASRE te Amsterdam.

Eerste debat
Onder leiding van moderator Anouschka la Heij verdedigen de genomineerden in het eerste debat hun stellingen. Deze staan in het teken van ‘ontwikkelen en transformeren’, tevens het thema van de alumni avond. 

Tweede debat
Het slotdebat vindt plaats tijdens de vastgoedbeurs Provada 2019 in de RAI Amsterdam op donderdag 6 juni om 10.30 uur in de stand van Vastgoedmarkt. In de aanloop naar de finale moeten de drie finalisten nog een blog schrijven. Meer informatie >