Wie volgt toptalent Frank Verwoerd op?


De jury nodigt organisaties uit hun grootste vastgoedtalent te nomineren voor de funda in business/ Vastgoedmarkt Young Talent Award 2018. Voordragen voor de elfde editie van deze jaarlijkse award doe je via het aanmeldingsformulier op deze site.

Kandidaten moeten over tenminste vijf jaar relevante werkervaring beschikken en jonger zijn dan 37 jaar. De winnaar van de Young Talent Award 2018 ontvangt naast een award een opleidingscheque voor Executive Education ter beschikking gesteld door de Amsterdam School of Real Estate (ASRE).

Inschrijving
De inschrijving is gesloten op 2 februari 2018. In de week van 12 februari kiezen de jury en de redactie van Vastgoedmarkt vijf kandidaten uit de aanmeldingen. Hun namen worden op 26 februari bekendgemaakt en worden ze voorgesteld in Vastgoedmarkt van maart 2018. Vanaf 26 februari tot 4 juni 2018 kan er via Vastgoedmarkt.nl op de kandidaten worden gestemd.

Tijdens het Trendscongres van Vastgoedmarkt in april 2018 wordt een debatronde gehouden tussen de vijf kandidaten onder leiding van de juryvoorzitter Cuno van Steenhoven, oud-directievoorzitter van DTZ Zadelhoff. Na afloop kunnen de toehoorders hun favoriet aanwijzen. De jury geeft voor het congres al een cijfer voor de blogs die door de kandidaten zijn geschreven. Op basis van deze aspecten worden door de jury drie finalisten voor de award genomineerd. Vervolgens kunnen de lezers van Vastgoedmarkt tot 4 juni 2018 via Vastgoedmarkt.nl stemmen op hun favoriet.

Slotdebat
Het slotdebat vindt plaats tijdens de vastgoedbeurs Provada 2018 in de RAI Amsterdam in de stand van Vastgoedmarkt. Op basis daarvan en de stemmen van de lezers op de website wordt de uiteindelijke winnaar gekozen en de funda in business / Vastgoedmarkt Young Talent Award uitgereikt.

Jury funda in business / Vastgoedmarkt Young Talent Award

Voormalig bestuursvoorzitter Cuno van Steenhoven van DTZ Zadelhoff is juryvoorzitter van de funda in business / Vastgoedmarkt Young Talent Award.

De overige juryleden zijn: Jan Werkman, commercieel directeur funda; Frank Verwoerd, research & consultancy Colliers (winnaar 2017) en Erik Wiegerinck, senior redacteur Vastgoedmarkt.
                                                                                                                                         

 


    Juryvoorzitter
    Cuno van Steenhoven

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.