Frank Verwoerd - Colliers (28) is winnaar van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2017


In de finale op het Vastgoedmarkt Transformatieplein op de Provada versloeg hij beide andere kandidaten, Jelle de Wilde (ING Real Estate Finance) en Roel Timmermans ‚Äč(Cushman & Wakefield).

Het slotdebat tussen de drie genomineerden vond donderdag 1 juni om 11.00 uur plaats in de stand van Vastgoedmarkt tijdens de vastgoedbeurs Provada in Amsterdam.
Winnaar Frank Verwoerd ontving een Award en een opleidingscheque Executive Education van de
Amsterdam School of Real Estate.

Verwoerd, de jongste finalist, scoorde het hoogst op alle onderdelen waarop de jury beoordeelde: aantal stemmen op de website, de blogs en het optreden in het debat tijdens de finale op 1 juni in de RAI. Over het debat zei de jury: ‘Zijn inbreng is levendig en met flair
gebracht en dat werd zeer op prijs gesteld.’ Verwoerd werd een multitalent genoemd. ‘Hij heeft de expressie van een verkoper.’ Bij zijn vorige werkgever, het EIB, noemden ze hem een schaap met vijf poten.

De jury van de Vastgoedmarkt Young Talent Award 2017 bestond uit: Cuno van Steenhoven, voormalig bestuursvoorzitter DTZ Zadelhoff (voorzitter),
Richard Gerritsen (regional director European Sales Yardi Systems), Jessie Wagenaar (winnaar 2016) en Erik Wiegerinck (senior redacteur Vastgoedmarkt).

Fotogalerij finale debat 1 juni tijdens PROVADA 2017

 

Jury Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent AwardVoormalig bestuursvoorzitter Cuno van Steenhoven van DTZ Zadelhoff is juryvoorzitter van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award.

De overige leden van de jury zijn directeur Verkoop & Gebiedsmarketing van BPD Ontwikkeling Jessie Wagenaar (winnaar 2016) van ASR Vastgoed Vermogensbeheer, regional director European Sales Richard Gerritsen van Yardi Systems en senior redacteur Erik Wiegerinck van Vastgoedmarkt.                                                                                                                                        Juryvoorzitter
                                                                                                                                Cuno van Steenhoven

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.